Inici » Catàleg » Teachers El meu compte  |  Veure la Cistella  |  Realitza la Comanda   
WebFunKit un kit para aprender ingles
    Home | Què és Web Fun Kit | A qui va dirigit | Monitors/Mestres | Alumnes | Pressupost | Kit Exemple   
Compri a la tenda

Informació
Empresa
Formularios
FAQ
Planificacion
Enviaments/Devolucions
Confidencialitat
Condicions
Contacteu amb nosaltres
Follow Us
Documento sin título

Accés monitor registrat

NECESSITA D´UN MONITOR PER A COMPLETAR LA SEVA PLANTILLA?

Si requereix d´ajuda, els nostres monitors actuen de dues maneres:

1 - En la presentació del programa als pares o encarregats, prèvia a l´estada i / o

2 - Col-laborant activament durant l´estada com un monitor més en el grup (interns-externs )

 

La participació del monitor durant el joc

1- La participació del professor en el joc consisteix en la revisió o supervisió de les activitats en l´ordre en què aquestes es van succeint. Controla el temps. El professor-monitor no mana ni "ensenya", ni renya.

2- Mai no pren el lloc, ofici o activitat que està dirigint un nen ni pren la iniciativa de l´actor encara que observi en ell/a una actuació "pobre". Convé que l´alumne comenci i completi la seva feina.

3- El professor-monitor s´esforça en aconseguir que l´activitat o ofici que desenvolupa el nen/a sigui un èxit per a ell, independentment del resultat.

 

Nivell d´anglés

El nivell d´anglès dels monitors que col.laboren amb web Fun Kit és alt. No obstant això, el programa bàsic no exigeix un nivell altíssim d´anglès sinó una profunda capacitat per a comunicar-lo. En realitat, amb un 60% del seu monitoratge parlant anglès i la resta "coneixent" pot aplicar el mètode. ...

..Tot i que les instruccions i diàlegs continguts en els kits són suficients perquè el mestre o encarregat intueixi i comprengui el funcionament de cada taller, alguns centres o particulars prefereixen que directament intervingui personal format.

 

Monitors de Web Fun Kit: Cinc (5) classes

Disposem d´un banc de monitors titulats (titulació oficial) que a més han estat seleccionats i instruïts per la nostra empresa per al´aplicació del mètode Web Fun Kit en les seves diferents modalitats. Vegi banc de monitors

1 - Monitor presentador: (Sessió 3 hores). Es desplaça al seu centre, escola o casa per instruir el personal que aplicarà el programa, amb anterioritat a l´inici de l´estada o curs. Col.labora en el disseny i distribució de l´espai que ha de ser pràctic, funcional i fàcil per a infants i professors. Resumeix les bases del joc i dóna les pautes elementals que cal seguir per a cada un dels oficis. Aporta mostres de kits.

2 - Monitor logístic: Es desplaça al seu centre, escola o casa uns dies abans de l´inici de l´estada o curs, per instruir el personal que aplicarà el programa (Sessió 3 hores). Després va diàriament al lloc de l´estada com a assessor o tècnic però no participa activament en les activitats que realitzen els nens / es. (1-2 hores / els dies establerts)

3 - Monitor instructor: Sessió 10 hores. Monitor va al lloc on es realitza l´estada, el primer dia. Participa i col.labora intensament amb la resta del grup. La seva missió és aconseguir una posada ràpida en escena, solucionant sobretot, detalls pràctics.

4 - Monitor a temps parcial: Sessió mínima 4 hores / 1 desplaçament. Monitor acudeix al seu centre o lloc de l´estada i col.labora activament amb els altres monitors / es del centre en l´execució del programa. * 1 dia sencer són 2 sessions i 1 desplaçament.

5 - Monitor intern: Permanent durant l´estada. Col.labora i intervé en totes les activitats que organitzi el centre al que acudeix. Orienta, participa activament i revisa la manera com va desenvolupant el joc.

 

La selecció dels monitors/es

...En la selecció dels monitors, a part del nivell d´anglès i del seu currículum, experiència i títols obtinguts, tenim en compte:

1- Que el monitor presentador pugui i sàpiga expressar-se davant d´un públic adult de docents i sigui capaç de transmetre amb professionalitat i "alegria" les bases i pautes del programa

2- Que el monitor logístic sigui una persona especialment compromesa, involucrada, responsable, pràctica i puntual

3- Que el monitor instructor actuï eficaçment el primer dia de la estada, adaptant-se amb rapidesa a la situació del lloc. Altament extravertit, ha de poder connectar amb professors i nens indistintament, des del primer moment.

4- Que el monitor a temps parcial sigui persona fiable, estable, regular, puntual i professional amb els nens

5- Que el monitor intern sigui un deu. Empàtic, bon comunicador, alegre, extravertit i sobretot, adult.

 

Credencials

Les credencials i documents físics dels monitors són a l´abast de qualsevol persona que els demani.

 

Tarifes

1- Monitor presentador, 1 desplaçament: 20 €; sessió 3 hores: 50 €; Quan el grup sigui de més de 50 nens, la presentació va inclosa en el paquet de kits.

2- Monitor logístic, 1 desplaçament: 20 €; sessió 2 hores: 40 €;

3- Monitor instructor, 1 desplaçament: 20 €; sessió 1 dia: 80 €; Per a grups de més de 50 nens, estada 1 monitor 1 dia, inclosa en el paquet

4- Monitor a temps parcial 1 desplaçament 20 €. Sessió 4 hores 50 € (preu a convenir amb el propi monitor)

5- Monitor intern, preu a convenir amb el propi monitor.

 

Formes de contractació

1- El monitor presentador forma part del personal de la nostra empresa. La tarifa corresponent s´ha d´abonar a Tac-Tac SL

2- El monitor logístic pertany a la nostra empresa. La tarifa s´ha d´abonar directament a Tac-Tac SL

3- El monitor instructor, que intervé 1 dia, forma part del personal contractat per la nostra empresa. La tarifa corresponent, si n´hi ha, s´abona a Tac-Tac SL

4- El contracte amb un monitor a temps parcial s´estableix entre el seu centre o institució i el propi monitor. La nostra empresa recomana al professor-monitor després que aquest ha estat instruït per Web Fun Kit, però no assumeix una obligació contractual amb aquesta persona. A la fitxa de cada monitor trobarà la forma de contacte i les condicions de contractació ..

5- El contracte amb un monitor intern s´estableix entre el seu centre o institució i el propi monitor. La nostra empresa recomana al professor-monitor després que aquest ha estat instruït i seleccionat per a Web Fun Kit, però no assumeix una obligació contractual amb aquesta persona. A la fitxa de cada monitor / professor trobarà la forma de contacte i les condicions de contractació ...

 

PERSONAL DOCENT INTERESSAT: Premeu aquí

Endarrera
Compres més
0 productes
Idiomes
Catalan Spanish English
Comentaris més
En aquests moments no hi ha cap comentari
    Home | HEADER_TITLE_TDC1 | HEADER_TITLE_TDC2 | HEADER_TITLE_TDC4 | HEADER_TITLE_TDC6

***** OTROS DOMINIOS ***** EN TRASPASO*****

moritz.club

bicicletes.club

cacaolat.club

caixabank.club

ceramicacatalana.es

ciclisme.club

circulodeempresarios.club

codorniu.club

costabrava360.com

loquo.club

ecigarrets.com

miadn.club

cuina.club

cuines.club

lasramblas.club

catala.online

liceubarcelona.club

sexicat.net

webfunkit.com

llibres.club

teckel.club

ateneu.club

bicicletas.club

habitaclia.club

subetudeporte.club

whereisphantom.com

cbdron.com

portaventura.online

bongdia.com

sexi.cat

bong.mx

super3.club

bancsabadell.club

bancosantander.club

?

sexi-cat.com

?

casadecampo.club

?

barcelonaworld.club

?

ciclistes.club

?

bancopopular.club

?

marineland.club

FOOTER_TEXT_BODY